Vedhæftninger
Download denne fil (Hovedretter.pdf)Hovedretter.pdf

Hovedretter

Nakkesteg stegt som vildt m/ salat waldorff 80,-
Helstegt svinekam m/ rødkål og brunede kartofler 92,-
Farseret kalkunbryst m/ krydderier 80,-
Svinekam stegt som vildt m/tyttebær og surt 99,-
Hamburgerryg m/ aspargessauce og kartofler 88,-
Glaceret skinke m/ champignonsauce 88,-
Stegt flæsk med hvide kartofler og persillesovs
99,-
Gule ærter med flæsk og pølse
99,-
Sprængt svinekam m/ aspargessauce 89,-
Kogt oksekød m/ sur-sød sauce og korender 90,-
Husarsteg m/ brun sauce 92,-
Gl.daws oksesteg m/ glaserede løg 96,-
Kalvesteg stegt som vildt m/ salat waldorff 110,-
Wienerschnitzel m/ citronsauce 124,-
Helstegt kalvefilet m/ flødesauce 110,-
Helstegt oksemørbrad m/ rødvinssauce 135,-
Helstegt oksefilet m/ beaunaisesauce 123,-
Dyreryg m/ flødevildtsauce og salat waldorff 131,-
Tournedos m/ rødvinssauce 139,-
   
Tilbehør vælges ved menu bestilling efter eget valg og ønsker